Hopp til hovedinnholdet

Vil bli ernæringsfysiolog og PT. Kan man kombinere dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, I det siste har jeg vært veldig interessert i trening, kosthold og livsstil. Jeg begynner på VG1 og skal gå helselinjen. Ettersom trening og mat er en stor del av livet mitt har jeg tenkt veldig mye på 2 spesielle yrker som jeg virkelig vil bli; personlig trener og klinisk ernæringsfysiolog. Men jeg har et spørsmål: Er det mulig å utdanne seg som ernæringsfysiolog, og jobbe som pt? Liksom ha utdannelse som KEF, kanskje ha en jobb som det, men fortsatt jobbe som PT? Eller må du gå egen linje for å bli det? Har veldig lyst til å bli begge deler ettersom jeg er utrolig pasjonert for både mat, helse og trening. Er usikker på hvordan jeg skal gjøre alt dette, ikke det at det haster men greit å vite. Eller har du andre forslag til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 17.08.2020 08:08:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle