Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg bytte skole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har allerede begynt på vgs på studielinjen for en dag siden, men er usikker på om det er noe for meg. Og jeg vurderer å bytte, men vet ikke hva det innebærer og om eg kommer med 05ere osv? Jeg har tenkt på kunst eller en annen skole nær der jeg bor. Eg ønsker og gå på en skole med folk eg kjenner, og på en helt ny skole som har kommet i nærheten av hjemmet mitt. Men de har ingen linjer eg ønsker å gå på, burde eg heller da ta en linje eg liker eller burde eg ta et yrkesfag som eg ikke egentlig vil gå på. Det er også vanskelig å få seg noen nye venner, siden de fleste på skolen ofte er de "populære" og kler seg i dyremerkevare klær og ting som e populært for ungdom (unntak meg). Eg har aldri vært sjenert og de som e mest kjent e som oftest i ringer når de snakker sammen som gjør det vanskelig å prøve å ta kontakt. Burde eg bytte skole og så fall ta det eg liker eller gå på en ny skole for å være rundt de eg kjenner?

SVAR

Besvart 24.08.2020 17:57:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
account_circle