Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke i klassen. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så jeg har nettopp begynt på VG1. Jeg begynte i en internasjonalklasse, noe som jeg ikke ønsket så derfor byttet jeg. Nå går jeg i B-klassen, og jeg føler ikke helt at jeg kommer innpå de andre. Jeg kjenner noen fra før, men de har jo en annen bestevenn som de henger mer med, som vil si at jeg kan bli litt utestengt. Jeg har prøvd å snakke med to av jentene, men begge readet meg etter en liten stund. Jeg har et sterkt ønske om å gå i C-klassen, hvor bestevenninna mi går. Hun vil ikke bytte til min med tanke på at det er en gutt i klassen min som hun har blitt veldig såret av kjærlighetsmessig. Jeg er på ønskeliste til å komme inn i C, noe som vil si at det ikke er sikkert at jeg kommer inn. Jeg griner en del, og gruer meg til skoledagene. Hva kan jeg gjøre? Jeg båndet jo ikke med noen..

SVAR

Besvart 20.08.2020 19:53:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle