Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke på videregående, kan jeg slutte!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg begynte på videregående for noen dager siden nå, og jeg er veldig usikker på om jeg kommer til å trives. Jeg går på studiespes og har aldri vært spesielt glad i skole, men ungdomsskolen er de beste skoleårene jeg har hatt i mitt liv. Dette var mye fordi jeg hadde veldig gode kompiser i klassen min som jeg gledet meg til å se hver dag og det gjorde skolen mye lettere for meg pluss at jeg likte lærerne mine og klassen min veldig godt. Men den følelsen har jeg ikke nå på videregående. Jeg er ikke fornøyd med klassen min og av den gamle kompisgjengen min fra ungd.skolen har to av de tatt andre linjer og en har kommet i en annen klasse enn meg, noe som gjør at jeg ser han veldig lite i skoledagen.Nå gleder jeg meg ikke til å komme på skolen og er lei meg deler av skoledagen fordi jeg har ingen å prate med i friminuttet og jeg liker ikke klassen og skolen og det. Er det mulig å slutte på videregående? Kan jeg gjøre det og jobbe isteden? (Jeg har jobbmuligheter et par steder)? Hjelp!

SVAR

Besvart 25.08.2020 08:54:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
account_circle