Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på valget mitt. Hva skal jeg gjøre ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei:) Jeg har valgt VG2 helsefagarbeider og nå er jeg ferdig meg VG2. Har fått lærling plass, men den starter ikke før februar 2021. Jeg synes det er lenge til og føler på en måte at jeg mister tiden min. Jeg angrer over at jeg har valgt lærling, skulle helst tatt påbygg, men det er også ikke så lett for meg (kan ikke så bra norsk. Har vært her siden 2015). Jeg vil videre utdanne meg, men jeg har valgt en veldig lang vei (2 år skole, 2 år lærling, 1 år påbygg og etter det så kan jeg starte på universitetet. For å være helt ærlig så savner jeg skole sikkelig. Jeg er også usikker på hva er det jeg skal studere videre? Jeg har jobba innen for helsevesent siden 2018 og jobber fortsatt. Får jeg slippe en del lærling tide siden jeg har jobbet der masse? Jeg bare lizm skjønner ikke helt hva er det jeg holder på med i livet mitt

SVAR

Besvart 24.08.2020 18:33:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle