Hopp til hovedinnholdet

Bør man velge fag man er interessert i hvis man ikke vet hva man skal bli?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på vg2. Jeg vet ikke hva jeg skal bli, og valgte kjemi, fysikk, matte s1 og internasjonal engelsk i programfag. Jeg har hatt de fagene i en uke, men er usikker på de. Fordi jeg synes fysikk blir vanskelig. Og jeg kan ikke så mye om kjemi. Jeg tenkte å bytte fysikk med biologi men rådgiveren sa at det er fullt. Men han sa at jeg kan ta psykologi men ikke ha kjemi og fysikk. Så jeg lurer om realfag gir meg muligheter, og om jeg burde ta det siden jeg ikke vet hva jeg skal bli. Eller kan jeg få muligheter hvis jeg velger ssø. Og hvis jeg gjør det har jeg psykologi, internasjonal engelsk og matte s1. Jeg lurer også på om man bør velge fag som man er interessert i hvis man ikke vet hva man skal bli?

SVAR

Besvart 25.08.2020 09:24:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
account_circle