Hopp til hovedinnholdet

Går yrkesfag, hvordan blir jeg politi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei,jeg er en jente på 17. jeg går service og samferdsel vg2 / salg,service og sikkerhet. er veldig usikker på hav jeg vil bli enda, men har veldig lyst til å bli politi, men mage sier det er vanskelig. jeg vet ikke hvor jeg sal i praksis enda på vg3 men vet ikke om det har noe effekt på om jeg vil bli politi. siden jeg går service og får bare fagbrev siden det er 2 år på skole og 2 år i lære, og jeg må ha generell studiekompetanse. men mitt spm er. kan jeg bli politi innen service, selvom jeg går vg3 etter jeg er ferdig med 2 år på skole og i lære? og når jeg er ferdig med vg3 og skal søke politi skolen, hvor mage år er det til jeg kan bli politi. og er jeg ferdig g klar til å bli politi når jeg er ferdig på politi skolen ( stavern) på 3 år?

SVAR

Besvart 06.09.2020 11:55:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle