Hopp til hovedinnholdet

Jeg har startet på vgs, hvor jeg trives svært dårlig. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no Jeg har et ganske stort problem. Jeg har startet på vgs, hvor jeg trives svært dårlig. Jeg har ingen venner og ingen motivasjon. Jeg sliter en del på skolen, og er veldig sikker på at jeg kommer til å gjøre det dårligere hvis jeg fortsetter på denne skolen. Jeg gråter hver morgen fordi jeg gruer meg sånn til skolen. Og jeg får angst av å være i klasserommene hele dagen. Jeg snakket med rådgiver, men rådgiveren bare sa at alt er fult. Men jeg kan faktisk ikke gå på denne skolen lenger! Har det helt forferdelig! Er noe annet jeg kan gjøre? Spørre om legeerklæring hos legen eller noe? Takk

SVAR

Besvart 05.09.2020 09:28:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle