Hopp til hovedinnholdet

Har valgt medier og kommunikasjon, men er usikker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nå valgt medie og kommunikasjon pga. Synes det passet bra for det jeg ville bli, alle andre synes det også. Jeg har sykt lyst til å bli programleder på tv. Vet det ikke er en spesiell utdanning man kan ta for å bli det, men bare lurte på noen tips. Hvilken matte er best, går på p-matte, er det bra nok eller burde jeg bytte til t-matte, er så usikker hva jeg trenger. Har jeg valgt det som passer best? Har ikke hørt så mye om de og forskjellene og hva som ligner mest på gjobben jeg ønsker. Men er medie og kommunikasjon best eller medie produksjon, jeg vet medie produksjon har mere praktisk enn medier og kommunikasjon. Men lurer på om jeg valgte riktig eller feil slitter med å vite hva som passer mest til jobben. Noen tips eller ideer?

SVAR

Besvart 08.09.2020 12:52:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle