Hopp til hovedinnholdet

Har nettopp begynt på videregående og føler meg nedstemt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som nettopp har begynt på første videregående. Etter jul har jeg Ikke sett så lyst på verden. Noe av det var at jeg ikke gledet meg til å slutte på ungdomsskolen, til at sommerferien skulle starte eller å begynne på vgs. Jeg mistet lysten til å holde på med mine hobbyer og var mye for meg selv. Jeg og de få vennene jeg har igjen har glid fra hverandre. Selv om det bare har gått 3 uker er jeg lei av skole og har lyst på en pause fra skolen. Jeg fant noe på nettet om at inntil 5 år etter at ungdomsskolen var slutt hadde du rett til Vgs plass. Derfor kom det et spørsmål i hodet. Er det mulig å ta et fri å mellom ungdomsskolen og Vgs. Jeg tror det hadde vært noe som kanskje kunne hjelpe. Bare det at det ikke er så mye å finne på siden pandemien kommer til å vare en stund til. Er noe av det jeg har nevnt mulig å rette opp?

SVAR

Besvart 04.09.2020 13:02:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle