Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg fortsatt bytte skole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettop startet på VGs. Jeg føler ikke at jeg passer helt inn i klassen og jeg trives ikke særlig med de i klassen. Føler ikke at jeg kan være meg selv å ha det morsomt. I tilegg har jeg ganske lang skolevei ca 40 min + kø som gjør at jeg må stå opp ekstra tidlig. Jeg får ganske lite søvn fordi jeg sliter med å sovne og jeg sliter også veldig med å få meg opp om morgenen. Jeg har derfor tenkt til å kanskje bytte til en skole som er nærmere som også har Helse linja. Nå er datoen 9.september så jeg vet ikke om det er mulig? Må man ha legeerklæring og er det fortsatt mulig og bytte skole? Tror ikke jeg kommer til å klare å gå på den skolen i 1 år. Har allerede kommet for sent veldig mange ganger så jeg kommer til å ende opp med en del anmerkninger. Hjelp hva skal jeg gjøre? Kan jeg bytte!

SVAR

Besvart 10.09.2020 14:31:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
account_circle