Hopp til hovedinnholdet

Hvil jobbe offshore mekaniker, hvilken lønn, hva og hvilke skoler?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har tenkt og bli offshore mekaniker. Eg lurer først på hva gjennomsnitts lønnen er der. og så lurer eg på hva utdanning eg må ta, eg har funnet ut at eg må gå TIP første året. Så det eg lurer på er om hva er det jeg skal ta på 2 og 3. Eg har også forstått det sånn at det er to år på skole benke og to i lære for og få fagbrev innen mekaniker. Men eg skjønner ikke det helt. Og det siste eg lurer på er er de noen av de linjene nærme bjørnafjorden eller bergen området.

SVAR

Besvart 18.09.2020 08:41:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er yrkeskompetanse?

Å ha yrkeskompetanse vil si at du er utdannet til å utøve et yrke. Hvis du velger et av de 8 yrkesfaglige utdanningsprogrammene, kan du ta en hel utdanning allerede mens du går på videregående.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle