Hopp til hovedinnholdet

Kan man kjøre langtransport når man er lærling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har tenkt til å bli lastebilsjåfør og har noen spørsmål. 1. jeg bor en time unna en landslinje( vg3 yrkessjåfør, men går det Ann å bli lærling uten å gå der? Vil helst gå minst mulig på skole:) 2. Kan man kjøre langtransport når man er lærling? Og er det mange bedrifter som har lærlinger innen det området? 3. Jeg har tenkt på å være lærling for asko eller bring. Men Har mest lyst til å kjøre ordentlig langtransport men har ikke sett noen lærebedrifter med det. Men både bring og asko er ca en time i fra der jeg kommer til å gå på videregående og bo. Men kan jeg fortsatt være lærling der å bo en time unna? Håper på raskt svar:) hilsen en gutt som er ivrig etter å komme i arbeid:)

SVAR

Besvart 05.10.2020 11:46:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle