Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt, skolen , alt. Alt er stress

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva faen skal jeg gjøre med livet mitt? Jeg har mistet all motivasjon til å jobbe med skole. Det er stressende og vanskelig, ingen ting med skole er morro lenger. Jeg pleide å elske det men motivasjonen min forsvinner. Har hatt motivasjonsproblemer i flere år men dette er det værste det har vært. Alt jeg orker å gjøre er å sitte hjemme på rommet mitt å gjøre de samme tingene vær dag. Jeg orker ikke å gjøre så mye lenger. Spesielt ikke med skole. Jeg tror ikke at jeg kommer til å klare å utdanne meg, jeg kommer kanskje til å stryke videregående. Hva faen skal jeg gjøre da? Den tanken gir meg bare selvmords tanker. Har veldig lyst til å drepe megselv fordi skolen er som tortur for meg. Og høyskole høres enda værre ut. Høyskole er det mest skremmende jeg kan tenke meg. Vil bare at alt skal stoppe, vil vile ifre et sted jeg slipper alt dette forbanna stresset.

SVAR

Besvart 11.10.2020 19:59:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle