Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme inn på danselinjen. Hva kan jeg bruke som grunn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går Vg1 Studie. Jeg byttet fra Helse- og oppvekst innen den første uka til Studiespesialisering. Jeg går på en kjempe fin skole men jeg tror ikke at studie var det riktige valget for meg. Jeg er ikke så god med teoretiske fag å derfor føler jeg meg litt undertrykket, i tilegg stråler ikke resultatene mine så........ Men nå vil jeg bytte til danslinja! Jeg har alltid hatt en stor kjærlighet for dans å tror at dette er det riktige stoppet. Skolen er 15 min hjemmefra som er perfekt! fordi nå bruker jeg 50 min på å komme meg til skolen. Jeg ringte skolen som tilbyr danselinja i dag, å da sa administrasjonen at de sluttet å ta inn elever på MDD rett før høstferien:( Men jeg fikk et nummer som jeg kunne ringe å prøve meg hos:) Derfor lurer jeg på hva jeg kan si eller hvilke gode argumenter jeg kan komme med for å få en større sjangse for å bli akseptert? Dette er noe som er veldig viktig og jeg håper virkelig virkelig virkelig at jeg kan få denne plassen, så please help me! Takk!

SVAR

Besvart 11.10.2020 19:44:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle