Hopp til hovedinnholdet

Kan man fullføre vgs raskere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg misliker, nokså sterkt, å være "bare 16". Jeg går første året på vgs, og lurer på om det er noen måte å fullføre vidergående skole litt tidligere på muligens? (Jeg har prøvd å lete litt men med lite hell). Jeg klør i fingra for å bli ferdig her. Jeg vet hva jeg vil videre. Når det gjelder det psykososiale så "går det greit", jeg har snakka med de andre jevnaldrende/klassekamerater, men er ingen som er min type. Jeg er ganske moden og reflektert for alderen og det har de fleste funnet ut om meg nå. Jeg har prøvd, men jeg har funnet ut at jeg er ganske uinteressert i miljøet på vgs. Jeg har venner og er på dater og fester og koser meg med bekjente og nærmere venner mellom 20-35 år. Jeg har et fint liv, er faglig sterk på skola og trives godt sosialt med eldre utenom, jeg vil egentlig bare bli ferdig her og komme meg videre i livet å gjøre det jeg virkelig vil-(og som ikke er helt realistisk å få til akkurat her på skolen)... På forhånd takk for svar :)

SVAR

Besvart 13.10.2020 09:22:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle