Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bytte utdanningsprogram nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Begynte på vg1 studiespesialiserende dette skoleåret. Jeg valgte studiespesialiserende fordi jeg ikke visste bedre og familien min pusha på det siden jeg er god i realfag. Men jeg liker nesten ingen av fagene lenger. De eneste jeg liker er geografi og engelsk. Alle andre fag er blitt inmari drøye å komme seg gjennom pga motivasjon. Jeg har lenge spilt musikk og vil studere det senere. Enten det eller språk, eller kanskje historie, disse krever bare generell studiespes. Jeg spurte derfor i Servicetorget vårt om å få bytte til MDD m. musikk, noe jeg veldig vil. De tok ønsket mitt og sa at jeg skulle få beskjed. Så jeg venta en måned til etter høstferien. Fikk ikke noe svar, så jeg gikk dit igjen i dag. Hun som var der snakka med noen bakpå og jeg fikk beskjed om at det gikk ikke, utenom i spesielle tilfeller og jeg måtte i så fall snakke med rådgiver. Bør jeg gjøre det og hvordan får jeg tak i rådgiveren? Hva bør jeg gjøre? Er det noe håp om å få bytta linje? Håper på svar, litt fortvilt

SVAR

Besvart 15.10.2020 13:09:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle