Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine har slått meg masse ganger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Foreldrene mine har slått meg masse ganger for de lite tingene jeg gjorde for de synes det er disiplin. De har gjort det siden jeg var liten og jeg trodde de andre barna også går gjennom det samme, men det viste seg å være feil når de sa at jeg ikke kunne snakke om det for da kommer barnevernet og tar oss fra foreldrene våre. Selv om jeg skal bli 18 og ikke vil ha dem i livet mitt kan jeg ikke si noe for at jeg har en lillesøster som er 4 som trenger mor og far. Jeg har fortalt moren min å ikke kalle meg stygge ord for at det gjør vondt men hun hører ikke. Jeg tenkte å begå selvmord fordi jeg trodde jeg var en byrde på familien min. Når jeg begynner på høgskole eller universitet vil jeg ikke bo med dem lenger men jeg vet ikke hvordan jeg kan gjøre det. Men jeg kan ta vare på meg selv og vil ha dem ut av livet mitt sånn at jeg kan bli lykkelig. Men jeg aner ikke hvordan å gjøre det. Noen råd? :)

SVAR

Besvart 09.08.2015 21:43:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
account_circle