Hopp til hovedinnholdet

Faren min sier stygge ting og slår. Er det kjærlighet, eller er det han gjør galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en far som tvinger meg ut hele tiden, sier masse frekt som får ned selvtilliten min, lar meg ikke sminke meg på skolen LITT engang, og slår meg ved de minste ting - uten noe god grunn. Bare ved at jeg sier "Hade, hade" etter at han har sagt masse dritt og skal ut av rommet mitt. Har en bror som oppfører seg helt forferdelig og han får aldri noe bare pga han er eneste gutten i familien. Jeg gjør INGENTING galt men ender alltid opp med at jeg blir slått. Jeg er sårbar og veldig forsiktig/sjenert. Men jeg vet aldri om han gjør det for kjærlighet, er det han gjør galt? Eller bare noe jeg må tolerere. Bare i sommerferien har han slått meg minst en gang hver uke for de minste ting. Hver eneste natt gråter jeg og ber til gud. Jeg har det vanskelig nok på skolen, og hver dag blir jeg utmattet av hverdagen min der. Og når han slår og kjefter hele tiden, og broren min gjør og sier de verste ting , men får ikke litt kjeft engang - rett foran øynene på meg, blir alt verre.Hater livet mitt.

SVAR

Besvart 25.08.2015 11:14:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle