Hopp til hovedinnholdet

.Jeg ble slått som 6 åring av faren min og dette varte...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil bare få ut alt nå, jeg har alltid vært meg selv, det har vært vanskelig ofte. Jeg ble slått som 6 åring av faren min og dette varte helt til jeg ble 8-9 år. Søsknene mine ble også slått av far. Politiet og barnevernet gjorde ingen ting med dette, bortsett fra og snakke med oss. Jeg ble banket hver dag i 1-4 trinn. Jeg har blitt mobbet siden 1 klasse. Jeg har selvmords-tanker hver natt, og det gjør meg veldig redd. Jeg er redd for at jeg en dag skal ta selvmord. Jeg har hatt selvmordstanker siden jeg var 12 år. Jeg driver med selvskading hver natt. Jeg har ofte fæle tanker om meg selv. Jeg snakker ofte med psykologer og helsesøster om hvordan jeg har det, men det hjelper ikke. Jeg er bare veldig lei av alt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har bare lyst til og dø og få en slutt på alt dette. Så hver så snill og gi meg tips sånn at jeg kan få det bedre. Jeg vet ikke hvor mye mer jeg orker og leve, så dette er mitt siste håp.

SVAR

Besvart 03.02.2017 12:24:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
account_circle