Hopp til hovedinnholdet

Før var kjæresten min god og snill, men nå er han ikke det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Typen min har forandret seg de siste månedene. Før var han god og snill, men nå er han ikke det. Han forteller meg ofte at jeg er tilbakestående og dum osv. Han er blitt skikkelig aggressiv i sengen. Før hadde vi normal sex, nå er han blitt skikkelig aggressiv. Vil bare at jeg skal suge ham, og river meg i håret og ser beint ut rasende ut. Bevegelsene og alt er så sinte. Da jeg spurte om vi kunne ha mer følsom sex, fikk han den ikke opp og ble kjempe sint på meg og sa han hatet følsom sex. Han sier han skammer seg over meg og vil ikke fortelle noen venner/familie om meg. Han vil ikke møte mine venner heller, men sier han kan møte bestevenninnen min hvis han får ha sex med henne. Han har satt opp regler for hva jeg skal si og oppføre meg. Jeg vant en tur for to til en storby i Europa, men ble akutt syk på flyplassen og fikk ikke dratt. Han dro bare fra meg og brukte min premie, mens mamma måtte kjøre meg til legevakten. Jeg har fått angst/mareritt/vektnedgang. Er dette psykiskvold?

SVAR

Besvart 22.02.2017 10:53:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
account_circle