Hopp til hovedinnholdet

Er det vold? Er det min feil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Kjæresten min slo opp med meg etter han hadde vært utrolig slem. Jeg kom hjem etter en kveld med familien og han stengte seg inne på badet og truet med å knuse skallen min, lage helvette på mamma sin bursdag og at jeg skulle stikke. Jeg gråt og bad han om å komme ut. Neste dag sa han det var slutt og han slo til meg i ansiktet med åpen hånd. Han var så sint, og det har skjedd mange ganger. Han bruker trusler som at han skal knuse hodet mitt og drepe meg. Jeg dro derfra og etterpå ringte han meg, sa "alt er din" skyld og la på. Så har jeg ikke kontaktet han på en uke. Trodde han skulle si unnskyld til meg men han mener han har rett. Han har vært sur i flere mmd fordi jeg skjulte en mld jeg fikk fra en fyr som flørtet med meg og jeg fikk besøk av en barndomskompis på jobben, han truet meg med kniv den kvelden. Jeg lurer så innmarri på, har jeg blitt emosjonelt misbrukt? Eller har jeg trigget sinnet hans selv? Er det min feil? Burde jeg gjort noe annerledes?

SVAR

Besvart 26.03.2017 11:59:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Er kjæresten min voldelig?

Kjæresten min er vanligvis snill mot meg, men i det siste har han forandret seg litt. Når vi krangler blir han fryktelig sint.

 

Les mer
account_circle