Hopp til hovedinnholdet

Sint og deprimert

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært en del deprimert i det siste. Da jeg var på trening i går kveld ble jeg plutselig kjempe lei meg og kjempe sinna, helt uten grunn. Jeg husker jeg begynte å slå på en boksesekk og at jeg satt på gulvet å sjalv og hadde massa sår på hendene, det var blodflekker på boksesekken, men jeg husker ingen ting. jeg husker ikke annet enn at jeg sto å slo, aner ikke hvor lenge.. hva kan dette være? Hva kan det skylles? Hvorfor husker jeg ingenting? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 02.04.2017 11:58:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle