Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min slår meg hver dag fordi han mener at jeg irriterer han.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Kjæresten min slår meg hver dag fordi han mener at jeg irriterer han. Og før han dro på ferie så slo han meg så hardt at jeg våknet opp og glemte hvorfor og hvordan det skjedde. Jeg er redd for å snakke med noen om det. Jeg fortalte det til venninna mi og hun gikk for å snakke med han og han banket hun opp skikkelig. Jeg elsker han og vil ikke forlate han men jeg klarerer ikke mer. Jeg mener at han kan endre men hver gang jeg sier det til han så blir han så aggresiv. Hva kan jeg gjøre?? Han er på ferie nå og kommer ikke tilbake før 19 august. Jeg vil virkelig vite hvordan jeg kan sette en stopper for dette.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Mitt aller første råd er at du bør komme deg ut av dette forholdet.  Det er ikke riktig at noen skal bli slått i et forhold, det er både kriminelt og svært krenkende og respektløst.  Jeg ser også at du sier at du elsker han, men jeg vil tro at det er andre ting enn kjærlighet som binder deg til han, f.eks frykt eller «gammel vane». 

Dersom du ikke klarer dette på egen hånd kan du også oppsøke Krisesenteret der du bor.  De kan helt sikkert gi deg gode råd for hvordan du skal håndtere dette best mulig.  Dette bør du gjøre nå mens han er bortreist slik at du er best mulig forberedt til han kommer hjem fra ferie. 

 
Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Gutt med knyttet neve, redd jente i bakgrunnen (www.colourbox.com)

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold