Hopp til hovedinnholdet

Pappa blir sint for absolutt alt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har det ikke så bra hjemme. Pappa har veldig høyt temperament. Pappa blir sint for absolutt alt! En liten filleting kan få pappa til å bli forferdelig sint. Han er alltid sur og muggen, han er nesten aldri glad. Han sier aldri noe positivt til meg, han sier heller alt som er negativt. Når pappa sier jeg skal gjøre et eller annet, og jeg sier jeg ikke har lyst, blir pappa veldig sint. Jeg har prøvd å si i fra om at pappa er alt for sint men da blir bare alt enda verre! Når jeg var mindre og pappa var sint på meg bærte han meg opp på rommet mitt og stengte meg inne. Men nå som jeg er blitt større klarer ikke pappa å gjøre det lenger. Men pappa blir fortsatt sint for alt. Når jeg har venner på besøk så oppfører han seg bedre, men det hender at han blir sint mens jeg har venner på besøk. Jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere dette lenger. Jeg er rett og slett lei av han og vil ikke ha en far som er som han.

SVAR

Besvart 10.08.2017 10:07:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle