Hopp til hovedinnholdet

Hatt en elendig barndom. Klarer ikke stole på noen eller snakke med noen om det. Hvordan kan jeg glemme den?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI! Jeg har hatt en elendig barndom for å si det mildt. Jeg kan ikke engang huske første gang jeg ble slått av foreldrene mine, men de gjør det nå lenger. Men allikevel vel føles det som om de gjør det nå. Jeg er veldig redd for dem, hendene mine skjelver bare ved at jeg tenker på dem. Tør ikke å diskutere eller si noe imot dem. Spurte nylig dem om å få begynne på treningsstudio fikk nei som svar og årsaken til det var at de mente at det bare er homofile som går på treningsstudio. Jeg klarer ikke å stole på noen eller snakke med noen om hvordan jeg har det. Jeg klarer praktisk talt ikke stole på noen ikke lærere ikke helsesøster og ingen andre, selv om jeg ønsker å ha noen å stole på klarer jeg ikke. Jeg har også sterk migrene, men tør ikke å si at jeg har vondt i hode eller noe slikt på grunn av at når jeg gjør kommer foreldrene mine til å si at jeg har tatt narkotika eller noe selv om jeg ikke gjør det. Jeg lurer på hvordan jeg kan glemme barndommen min

SVAR

Besvart 09.10.2017 14:39:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle