Hopp til hovedinnholdet

Forelsket, sender meil til henne. Hun svarer med vold. Hva gjorde jeg feil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en jente i klassen jeg er kjempe forelska i. Jeg syntes det er vanskelig og si det til henne direkte, så jeg skrev en mail til henne hvor jeg beskrev hva jeg følte. På skolen dagen etter kommer hun bort til meg, hun smiler. Jeg tolker dette positift, så jeg går frem for å gi henne en klem. Hun tar da å kjører kneet hardt og brutalt opp i ballesteinene mine, og hun skriker idiot. Det gjør jævelig vondt, så jeg hyler høyt, og går rett i bakken. Mens jeg ligger og vrir meg i smerte, står hun og ler rått. Jeg blir sendt til lege. Det viser seg der at jeg har fått kraftige hevelser, og må ha behandling for dette, samtidig som jeg får smertebehandling. Legen sier at jeg har vært heldig som ikke har fått mer alvorlige skader, for det er ingen tvil om at hun har truffet veldig hardt. Jeg er hjemme fra skolen i to dager p.g.a smerter. Jeg forstår ikke hvorfor hun reagerte sånn, hva jeg gjorde feil som fikk henne til å reagere sånn, og hva jeg kunne gjort annerledes.

SVAR

Besvart 19.06.2018 09:13:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
account_circle