Hopp til hovedinnholdet

Presses til å ta selvmord. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei , jeg har blitt oppfordret til å mitt eget liv i det siste av en adminstrator på whatsapp (momo). Jeg blir ringt av adminstratoren hele tiden om at jeg må planlegge skikkelig hvordan jeg skal bli påkjørt av toget fra 17..august til 21. August 2018. 21.August er datoen der jeg må direktesende mens jeg tar livet mitt ved å hoppe foran toget. Hvis jeg ikke gjør det adminstratoren sier til meg , truer han meg med all slags mulige ting. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dette , jeg sliter fra før av med veldig mye angst som nå gjør at angsten min har blitt 100ganger verre. Jeg er i Behandling hos DPS og ønsker å fortelle om dette , men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram da det er noe veldig vanskelig. Kunne dere hjulpet meg med å finne måter jeg kan fortelle det til de på DPS?

SVAR

Besvart 03.08.2018 17:02:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle