Hopp til hovedinnholdet

Hvor farlig er det egentlig å sparke en gutt i testiklene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på hvor farlig er det egentlig å sparke en gutt i testiklene? Hvilke skader kan han få? Jeg har hørt at hvis han blir truffet hardt nok kan han i verste fall dø, er dette riktig? Jeg har også hørt at man kan sparke testiklene ut av pungen og opp i magen, er dette riktig? Det er veldig viktig for meg å få svar på dette, da jeg for noen dager siden sparket en gutt i testiklene, jeg er redd for at jeg kan ha skadet han.

SVAR

Besvart 21.08.2018 22:40:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bruker du vold når du blir sint?

Er du ofte aggressiv? Hender det at du slår? Da kan det hende du har et volds- eller aggresjonsproblem. Les om faresignalene og hvordan du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle