Hopp til hovedinnholdet

Faren deres er streng og straffer dere, hva skal dere gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI VI ER EN GUTT OG EN JENTE PÅ 18 ÅR VI ER TVILLINGER OG BESTEVENNER. VI ER VELDIG NÆRE, OG KAN SNAKKE OM ALT OG DELE ALLE HEMMELIGHETER , SELV OM DEN ENE ER GUTT OG DEN ANDRE ER JENTE. VI HAR BLITT MOBBA SIDEN FØRSTE KLASSE. FORDI VI ALLTID VAR LITT ANNERLEDES ENN ANDRE. VI BOR HJEMME FORDI VI IKKE HAR RÅD TIL Å BO FOR OSS SELV. FAREN VÅR ER SKIKKELIG STRENG OG VIL KONTROLLERE OSS. HAN STRAFFER OSS MED RIS PÅ RUMPA NÅR VI BRYTER REGLER I HUSET. HAN GIR OSS 50 KLAPS UTEN PÅ DONGERIBUKSA VÅR. SÅ DET HJELPER IKKE AT VI ER 18 ÅR OG MYNDIGE. GJØR VI NOE GALT HER I HUSET ENDER VI OVER FAREN VÅR SINE KNÆR. VI HAR SAGT DET TIL MOREN VÅR. HUN SIER BARE AT VI IKKE MÅ VÆRE ULYDIGE MOT FAREN VÅR. HILSEN TVILLINGBROR OG TVILLINGSØSTER PÅ 18 ÅR.

SVAR

Besvart 12.09.2018 13:07:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle