Hopp til hovedinnholdet

Faren min har blitt gal og jeg vet ikke hvordan man fikser han

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Faren min har blir gal og jeg vet ikke hvordan man fikser han. Han gjør og sier ting som en normal person ikke gjør. Han har ingen problemer med å bruke vold mot barn og kvinner. Han har brukt vold mot meg og moren min når jeg var liten og han er på vei til å gjøre verre enn det til mine andre søsken. Hva kan jeg gjøre til å stoppe han ? Vil ikke involvere politi her fordi det har skjedd før og det blir bare verre for oss. Er det tvang psykisksprogram som gale personer kan gå i sånn at han blir bedre?

SVAR

Besvart 03.10.2018 11:01:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle