Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg si i fra slik at han skjønner at det ikke er greit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er sammen med en gutt jeg er veldig glad i<3Vi har hatt mye opp og nedturer, men har tenkt at det er slk det er med alle par. Han har siden vi ble sammen slått meg på rumpa ofte og jeg liker det egentlig ikke så godt. Det skjer aldri noe voldelig under sex, men ofte når vi bare «lekeslåss».Nå i det siste har han begynt å slå meg veldig hardt på rumpa. Får ganske vondt av det og jeg har prøvd å sagt i fra.. Jeg føler han gjør det for å vise dominans og det har jeg aldri vært enig i. Hvordan skal jeg si i fra slik at han faktisk skjønner at jeg ikke synes det er greit? Han har aldri slått meg når vi har krangla eller noen andre tilfeller enn da vi tuller. Tidligere har jeg også blitt slått av en tidligere kjæreste som jeg heldigvis kom meg ut av. Dette vet han godt at jeg enda sliter med, men jeg tror at han tror jeg også synes det er gøy og glemmer seg litt bort. Vil absolutt ikke miste han, men dette går litt inn på meg siden jeg har vært med på verre typer vold før.

SVAR

Besvart 11.10.2018 14:01:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle