Hopp til hovedinnholdet

Pappa er sint og jeg er redd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Her om dagen var pappa sint på broren min for noe veldig teit og han ble kjempe sint. Jeg sa til han at skulle roe seg ned men da fikk jeg i respons "hold kjeft". Så kom han blutselig brusende inn på rommet mitt og skrek nesten. Jeg ble redd av bare det, så kjøp han meg i armen og sa at jeg skulle slutte å si at han skulle roe seg. Jeg sa stopp mer enn ti ganger men han fortsatte bare. Sp sa jeg "jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte nå" så svarte han "bare gråt du" bare jeg skriver dette så gråter jeg. Mamma kom inn og hun sa eller gjorde ikke noe. Som vanlig blir hun bare enig i deg pappa sier, selvom jeg tror hun har andre meninger. Og han gjorde meg redd jeg gråt hele natta og jeg sov så vidt. Alle i familien spurte om jeg ville snakke med dem men ble så lei meg. Han skremte meg og hver gang pappa blir sur har jeg alltid vært redd for han fordi plutselig så blir han veldig veldig sint. Lurte på om dette er alvorlig at jeg burde snakke med noen?(har skjedd før, men ikke ofte)

SVAR

Besvart 23.12.2018 10:47:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle