Hopp til hovedinnholdet

Noen tips til hvordan jeg kan redde dette forholdet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er litt redd for forhold til far, han har aldri slått meg men fått ris og lagt i bakken etc som barn han er jo alkoholiker, flyttet ut for meg selv idag inviterte han hjem og vi drakk og koste oss plutselig sier min far at han kjenner mange og er farlig og sier folk skal ta meg sagt dette mye men først idag jeg har turt å manne meg opp å svart tilbake holder på en del men, så blir jeg sur og dytter han sparker han i ansiktet og slår 4-5 ganger ble mye greier med politi noen tips til hvordan jeg kan redde dette forholdet? Er jo fortsatt glad i pappan min

SVAR

Besvart 20.12.2018 18:51:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Bruker du vold når du blir sint?

Er du ofte aggressiv? Slår du andre når du blir sinna eller fortvila? Har du hevntanker nesten daglig? Hvis du får ja på et eller flere av spørsmålene, kan det være du har et volds- eller aggresjonsproblem.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
attach_file

Mye alkohol og rus hjemme?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle