Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er begynt å bli voldelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei der, jeg har vært sammen med enn gutt i snart 2 år, alt har gått bra så langt, men i de siste har jeg opplevd noen som har forvirret meg. For noen dager siden (2/3) ble han først irritert så sur og endte opp med å slå meg på skulder nok så hardt (det gjør enda vondt, men jeg vet den ikke er brukket) I går kveld før vi la oss ble han og sur og hold meg hardt på armene mens han skreik og var veldig sur og begynte med å true med å dryle til meg så hardt han bare kunne. Jeg ble livredd og klarte så vidt å puste. Han har begge gangene beklaget og roet seg ned og trøstet meg. Jeg fortalte ei vennine og hun mener det er vold og begynnelsen på noe som kan utvikle seg til noe verre som er grunnen til jeg er her. Jeg overnatter hos han siden vi bor langt borte, men jeg reiser hjem til foreldrene mine om enn uke så om noe mer kan skje vet jeg ikke. Har dere noen råd? Takk for hjelpen :)

SVAR

Besvart 05.01.2019 13:33:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle