Hopp til hovedinnholdet

Mishandles i forholdet. Vil bort. Redd for hva han kan finne på? Hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er sammens med en som er 25 og sint ung mann. Vet at x bestevnnina(xsen hans) mi sa mye om at han var voldelig og sint person, men trodde henne ikke siden han virket helt motsatt da jeg begynte og treffe han. Men dagene gikk og vi ble tryggere på hverandre siden vi da flyttet sammen. Vi har hatt en del kranglinger der han har utagert med vold som feks: tatt kvelertak, prøvde og vri om nakken, tatt pute i annsiktet og sittet oppå den så at jeg ikke hadde sjans til og puste, direkte slått i annsiktet, blitt bitt i heile annsiktet der jeg har syøblødd, og sparket på. Men toppen av kaken så har han alltid stengt meg inne på badet sammens med han og tatt telefonen min sån at jeg ikke hadde sjans til og stikke av eller ringt etter hjelp. Vil slå opp og anmelde, men tørr ikke siden jeg ikke vet hva han kan finne på og gjøre mot meg. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 13.03.2019 10:53:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle