Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en sint kjæreste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en kjæreste som er veldig sint, han har et høyt temperament og dette er noe som går ut over meg. Han har aldri slått meg. Men spesielt når han drikker alkohol blir han veldig sint. Så sint at han tar det utover inventar og kjefter og smeller. Er det noe jeg som kjæreste kan gjøre med dette? For jeg elsker han så høyt, så veldig høyt. Han er en del år eldre enn meg og. Når jeg sier han trenger hjelp så vil han ikke ha dette, når han er edru er han nesten aldri slik. Han har vært igjennom mye i livet og.

SVAR

Besvart 20.03.2019 12:04:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle