Hopp til hovedinnholdet

Anmeldt noen for vold og trusler

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg har anmeldt noen for vold og trusler. Når jeg var inne på poltistasjonen så tok dem avhør av meg med en gang. Jeg har også søkt om besøksforbud av denne personen fordi er svært redd for hva han kan finne på å gjøre fordi jeg veit også at han har våpen i bilen sin. Men det jeg lurer på hvor lang tid vil det ta for at han skal få vite at han er anmeldt ? Og hvor lang tid vil dette ta med at jeg får vite mere om besøks forbudet ?

Besvart 28.03.2019 08:20
 

Svar
Hei

Takk for at du tar kontakt med ung.no. 

Jeg anbefaler deg å ta kontakt med politiet der du bor og spør om det du lurer på. Da vil du få best svar på det du lurer på.

Det vil alltid være en ansvarlig for etterforskning av saken din og den personen vil kunne svare hvor langt etterforskningen er kommet. 

Politiet har rutiner på å varsle fornærmede når et besøksforbud er forkynt, altså at han/hun som er anmeldt får vite at han/hun har besøksforbud mot noen. 

Masse lykke til! 

Vennlig hilsen forebyggende politi/Kripos i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold