Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 blir utsatt for fysisk og psykisk vold hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har noe å si her. Jeg mener selv at jeg blir behandlet som trash og veldig dårlig hjemme. Jeg gjør det bra på skolen, leverer leksene mine til riktig tid og får alltid bra karakterer, men problemet er moren min. Uansett hva jeg gjør eller sier så hakker hun ned på meg, og ser ned på meg... Jeg er lei av det, ihvertfall når resten av søsknene mine for bra kommentarer tilbake for hva de gjør. Jeg har blitt slått, bokset i fjeset og sparket hjemme. Jeg vil veldig gjerne si ifra eller imot dem, men jo mer jeg gjør jo verre blir det.. Jeg kan si hel ærlig at jeg ikke gjør noe. Jeg er jo en utlending, men er født her. Mamma, og de som er eldre enn meg er jo ikke fra Norge, og det verste er da at de trur de får lov til å være voldelige... Jeg vil bare dra vekk fra familien min og kanskje få en ny, men vil liksom ikke miste dem, for uansett hva de gjør er de jo familien min... Jeg trenger bare hjelp av dere... Jeg vil ikke bo her lenger

SVAR

Besvart 03.04.2019 17:09:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle