Hopp til hovedinnholdet

Familievold

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir slått hjemme av mor far og søsken, jeg blir enten slått eller lugga blir innestengt i flere uker får nesten aldri lov til å være med venner uansett om det Jar skjedd noe eller ikke. Jeg gråter hver eneste natt og får håpe at jeg få gå vekk fra denne familien men tørr ikke samtidig redd for å bli banka opp AC min far som er FUVKINGS HELT SYK I HODET AT HAN. FORSTUET ARMEN MIN I 7 klasse!!! JEH bet ikke hva jeg skal gjøre?? Tenker hele tiden på selvmord når jeg blir slått hjemme og får aldri fritid med venner.. kan dere hjelpe meg håper keg får en svar så fort så mulig!!

SVAR

Besvart 08.04.2019 15:54:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle