Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har blitt utsatt for vold fysisk og psykisk gjennom oppvekst..

account_circle

SPØRSMÅL

Som barn ble jeg både fysisk og psykisk misbrukt av min mor. Hun pleide å slå, bite, kvele osv. På grunn av dette er jeg nå helt ødelagt. Jeg har psykiske helseproblemer og mye vred mot moren min. Jeg hater min mor så mye, ord kan ikke beskrive følelsene jeg føler. Så det jeg lurer på er dette: Hva skal jeg gjøre? Skal jeg rapportere hennes misbruk, for eksempel? Eller skal jeg bare holde meg stille? Jeg er fullstendig tapt. Vær så snill å hjelp meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer