Hopp til hovedinnholdet

Jeg vurderer anmelde ekskjæresten min for vold. Kan jeg anmelde for dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt på 17 år her. Jeg vurderer anmelde (nå eks) kjæresten min. Hun er meget voldelig og manipulerende. hun har flere ganger slått meg hardt, sparket i testiklene, klort meg til blods flere steder. Det har gått så langt at hun prøvde å kvele meg og hun fortalte at hun ikke ville jeg skulle puste lengre. Hun fortalte også at hun egentlig skulle knivstikke meg en natt. Hun sa at Vi skulle på fest, (jeg ble full), så skulle vi hjem. Og så skulle vi ut i en sånn gjestehus/bu/ rom separert fra huset. Hun sa så at hun skulle hjemme en kniv et sted, og at når vi hadde samleie, så skulle hun ta den fram og stikke meg til jeg sluttet å puste. Hun skulle stikke meg til døde. Samme kvelden hvor hun fortalte hva hun egentlig skulle ha gjort prøvde hun å kvele meg. Fortalte meg at hun ville jeg skulle slutte å puste. Kan jeg anmelde for dette? Hva burde jeg gjøre? (Min mor forteller at det vil være vanskelig å oppnå noe med det)

SVAR

Besvart 25.05.2019 11:12:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Mange barn og ungdom lever med vold og overgrep i familien, fra kjæresten eller fra andre. Men det er ikke alltid de tenker på dette som vold. Det viktig å vite om det er vold du opplever.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle