Hopp til hovedinnholdet

Kan politiet bruke makt mot meg uten grunn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt som er en ganske god kjenning av politiet pga slåssing på fest osv. Har vært med i fyllearresten mange ganger og tilogmed fått fest forbud. Men jeg har kommet meg på rett spor nå og slåsser ikke mere og jobber mye med sinne mitt. Men må til rettet etter jeg slo ned en politi man i helga. Det som skjedde var at jeg skulle på offentlig fest, drakk bare 4 øl og var ikke så påvirket. Men jeg kunne ikke gå noen steder uten at politiet og vakter var etter meg. Ble tilslutt lei og spurte på en ganske fin måte om de kunne la meg være i fred. Da kom det 3 politi folk og ble ganske aggressiv og det ble etterfulgt av at de prøvde og legge meg i bakken. Jeg klikket og slo ned ene politimannen og kastet den andre i bakken før jeg la meg ned frivillig. Har de lov til dette? De startet uten grunn og bruke makt på meg bare fordi jeg spurte om de kunne la meg være.

SVAR

Besvart 27.05.2019 08:48:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Slår ned en annen

Jeg havnet i slosskamp og slo til en annen. Han måtte på legevakta og sånt. Hva skjer om jeg blir anmeldt?

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Ikke la deg provosere til å slåss på fest

Hva kan du gjøre for å unngå slosskamp på fest, og hvordan kan du reagere hvis du kommer opp i en voldelig situasjon? Her er en utelivsguide for deg som har begynt å gå på fest!

 

Les mer
account_circle