Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for jente i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En jente i klassen min prøvde å ta selvmord for noen dager siden. Faren blokkerte nummeret hennes, slik at ingen kunne ringe henne eller hun oss. Lot henne ikke komme på skolen eller fotballtrenigene. Faren slår henne og gir hun belte. Hun har hatt det lille lenge, og jeg spurte henne om jeg skulle ringe alarmtelefonen osv, men hun er altfor redd for å bli adoptert eller bo på barnehjem. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Moren er også streng men ikke like. Når faren slår henne stopper moren han noen ganger andre ganger bryr hun seg ikke. Så hun kan ikke bare bo med moren for hun er ille også.

SVAR

Besvart 10.06.2019 21:20:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle