Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min reagerte med en ørefik da jeg skulle tulle med telefonen hans

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne. Jeg sitter med en klump i magen og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har vært sammen med kjæresten min i ca. 2-3 måneder. Vi har det utrolig bra sammen, men i dag så jeg en side jeg syns var skremmende. Jeg satt i armkroken hans og tuller med han, jeg tar telefonen fra han og kødder. Ved et uhell kommer jeg borti snappen hans og ringer en dude. Han legger på med engang og klasker meg lett på kinnet. Selvom det er utrolig vondt å bare skrive dette, så føler jeg at han ga med en ørefik. Det var ikke hardt, men det var mer sårende at han var i stand til å gjøre noe sånt. Var sikkert teit og barnslig og tulle sånn, men han skal da ikke slå meg heller. I samme øyeblikk sier jeg hva faen liksom og går vekk fra han. I det han innser det han har gjort får han nesten et sammenbrudd av dårlig samvittighet. Han unnskylder seg nærmerst i et par timer, og sier at han ikke vet om det var et uehll eller med vilje. Jeg ble veldig redd han

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer