Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min reagerte med en ørefik da jeg skulle tulle med telefonen hans

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne. Jeg sitter med en klump i magen og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har vært sammen med kjæresten min i ca. 2-3 måneder. Vi har det utrolig bra sammen, men i dag så jeg en side jeg syns var skremmende. Jeg satt i armkroken hans og tuller med han, jeg tar telefonen fra han og kødder. Ved et uhell kommer jeg borti snappen hans og ringer en dude. Han legger på med engang og klasker meg lett på kinnet. Selvom det er utrolig vondt å bare skrive dette, så føler jeg at han ga med en ørefik. Det var ikke hardt, men det var mer sårende at han var i stand til å gjøre noe sånt. Var sikkert teit og barnslig og tulle sånn, men han skal da ikke slå meg heller. I samme øyeblikk sier jeg hva faen liksom og går vekk fra han. I det han innser det han har gjort får han nesten et sammenbrudd av dårlig samvittighet. Han unnskylder seg nærmerst i et par timer, og sier at han ikke vet om det var et uehll eller med vilje. Jeg ble veldig redd han

SVAR

Besvart 11.09.2019 22:45:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle