Hopp til hovedinnholdet

Utsatt av stefar, mamma tar det ikke seriøst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg ble utsatt for et overgrep av stefaren min. Mamma vet om dette men sier bare at han angrer og at hun håper vi kan gå tilbake til normalt etterhvert. Jeg bor på internat så når jeg kommer hjem, er ikke stefaren min hjemme. Jeg vet jeg aldri kommer til å takle å møte han igjen. Jeg føler at mamma ikke tar det seriøst når hun fortsetter å bo med han og sier hun ikke vil gå fra han. Og om de må separeres fordi jeg flytter hjem, kommer hun ikke til å skille seg fra han, hun kommer fortsatt til å ha et forhold til han. Dette knuser meg litt. Føler at min egen mor ikke bryr seg eller tar det seriøst. Hva kan jeg gjøre? Jeg klarer ikke snakke med noen om overgrepet, så det er uaktuelt for meg å snakke med noen.

SVAR

Besvart 19.11.2019 20:01:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle