Hopp til hovedinnholdet

Pappa driver med psykisk vold mot storebror

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

pappa har drevet med psykisk vold mot storebroren min i mange år, og til å begynne med var det tillogmed fysisk vold.. Men ettersom årene her gått har det blitt mere psykisk vold, asså han bruker ikke fysisk vold lengere men psykisk istedenfor men egentlig er det nesten like ille spørr du meg.. hver dag kjefter han på broren min for alt mulig og kaller han for en drittunge, dust osv. Han sier også at han er dum og at han aldri kommer til å bli noe eller klare noe som helst. Pappa har aldri brukt hverken fysisk eller psykisk vold mot meg og mine søsken men dette er alikevel veldig sårt for meg.. noen ganger har jeg så lyst til å snakke med noen om dette men jeg vil ikke få pappa i trøbbel for jeg er jo så glad i han og... og jeg føler egentlig at pappa er en god person innerst inne. Det er bare disse episodene hvor han plutselig eksploderer som plager meg og resten av familien. Hva skal jeg gjøre? Jeg får ofte selvmordstanker på grunn av dette og holder ikke ut så mye lengere.

SVAR

Besvart 25.01.2020 15:33:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle