Hopp til hovedinnholdet

Utleier kastet ut medleietakers kjæreste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så jeg bo på hybel sammen med venninnen min. Vi har ikke lov til å ha besøk etter klokken 11 da skal deg liksom være stilt. Venninnen min hadde besøk av kjæresten sin og de var alene i hybelen, plutselig dukker han som vi leier hybelen oss opp og kaster kjæresten til venninne ut. Klokken var over 11, har han lov til å komme uten å gi beskjed først og ikke banke på engang ? Kjæresten til venninnen fikk ikke lov til å hente tingene sine og når han sa at han måtte hente sekken ble han kastet ned i bakken av han som eier hybelen. Han kasten han rundt og ned på bakken slik at han slo hode hardt i bakken. Deretter gikk kjæresten ut. Er det lov det ham driver med? Kan man anmelde det at han kastet en mindreåring ned på bakken, kjæresten er 16 år å han som eier er kanskje sånn 40.

SVAR

Besvart 29.06.2020 13:26:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
account_circle