Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg meg skikkelig ukomfortabel å lzm veldig lei meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) jeg var ute i helgen å hadde drukket en god del,, var med venner og plutselig kom det noen litt eldre gutter å hang m oss.. han ene bare la meg i bakken å begynnte å kline med meg.. jeg prøvde å gå vekk men klarte d ikke.. så begynnte han å ta meg nedenom.. tilslutt klarte eg å gå vekk. å dette påvirka meg ikke sø mye etter d skjedde men dagen etter (nå) føler jeg meg skikkelig ukomfortabel å lzm veldig lei meg.., å føle ikke eg burde vært d fordi det e jo ikke så gale, e jo folk så har hendt verre med lzm.. men syns dette e så vanskelig .. plis svar eg vet ikke la eg ska gjør. eg sa jo ikke ifra men eg va ikke i stand eg va så påvirka av alkoholen..

SVAR

Besvart 22.09.2020 16:42:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, kan være et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle