Hopp til hovedinnholdet

Familievold- vold mot mor fra stefar

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Stefaren min har brukt vold på mamma flere ganger, men jeg vet ikke hvor mange. Siste gangen fikk hun ett blått øye og kutt i pannen fra at han skallet henne rett i hodet. Etter det har han flyttet ut, men de snakker fortsatt sammen og møtes. Mamma ville ikke anmelde det. Han er på utredning nå for å finne ut hva som er galt med han. Og mamma vil fortsatt være sammen med han om han er mulig å leve med etter evt behandling. Dette er jo ikke bra og jeg og alle andre i familien vil jo ikke at de skal være sammen, men hun hører ikke på noen andre enn seg selv. Jeg var vitne til en av gangene han skader henne. Da var han veldig sur og aggresiv etter jeg hadde bett han slutte å skrike flere ganger. Og til slutt kastet han er kjele med kokvarmt vann og pasta opp i kjøkkenskapene så alt falt på henne og hun fikk brannmerker. Det har gått noen måneder men jeg er bekymret for at han kommer inn i livene våres igjen ordentlig. Burde jeg gjøre noe?

SVAR

Besvart 08.10.2020 16:05:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle